Ouderen (met dementie)

Zorgboerderij Op de Molenhoeve

Dé liefdevolle omgeving waarin we je omringen met alles dat een zorgzame omgeving te bieden heeft.

We bieden een totaalervaring, waarbinnen we ouderen prikkelen op een persoonlijke manier, die het beste bij ze past, kijkend naar de mogelijkheden en zonder de beperkingen de boventoon te laten voeren ~ een plek waar je alles even kan vergeten en samen met ons jezelf kunt zijn.

Zorgboerderij Op De Molenhoeve is een christelijke zorgboerderij waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen en we verwachten van onze deelnemers dat ze deze identiteit samen respecteren. Zo bidden en danken we tijdens de maaltijden en lezen we een stukje uit de Bijbel.

Onze zorgprofessionals en vrijwilligers bieden plaats aan ouderen met dementie, een lichamelijke beperking, een licht psychiatrisch ziektebeeld, ouderen die te maken krijgen met de ziekte van Parkinson of te kampen hebben met een niet aangeboren hersenletsel en degenen die zich in een sociaal isolement bevinden ~ aan hen die het nodig hebben en verdienen, met alle faciliteiten die je maar kunt wensen.

In samenwerking met de gemeenten Drechtsteden en Molenlanden bieden we zorg op basis van Zorg In Natura (ZIN) en bieden we zorg aan deelnemers met een wet langdurige zorg indicatie (WLZ) op basis van persoonsgebonden budget (PGB), waarmee we zoveel mogelijk ruimte en mogelijkheden bieden binnen de verschillende situaties.